Am pregatit 17 kg de carne de iepure pentru afumat. I-am taiat in bucati dupa afumare si i-am prajit in untura si apoi am pus la borcan. O parte din ele le-am fiert in abur, a iesit ceva senzational. Sugerez tuturor sa incercati.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
O zi buna.
Va recomanda tuturor!
Va invit la o masa :)
Sa fie pentru toata lumea !